Afstudeerborrel Roosendaal

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Wil jij een feestruimte huren voor een afstudeerborrel in Roosendaal? Het Wapen van Roosendaal is de perfecte plek om te vieren dat je afgestudeerd bent! Wij bevinden ons midden in het prachtige centrum van Roosendaal. Ook geniet je bij mooi weer van de heerlijke sfeer in de biertuin. Een geslaagd feest organiseer je daarom bij ons!

Organiseer een geslaagde afstudeerborrel in het centrum van Roosendaal

Afstuderen is een bijzondere gebeurtenis. Iets waar je al een langere tijd naartoe werkt. Daarom is het belangrijk dat de afstudeerborrel die je organiseert in Roosendaal tot in de puntjes is verzorgd. Wij helpen jou hier graag bij. Vind je het gezellig om vrienden en familie uit te nodigen in het sfeervolle café? Of kies je toch liever voor de unieke biertuin als locatie voor het feest? Bij de tweede optie is het ook mogelijk dit te combineren met een heerlijke barbecue. Bij jouw afstudeerborrel in Roosendaal heb je ook de keuze uit diverse ‘high’ assortimenten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • High Wine
  • High Beer
  • High Cocktail

Hierbij verrassen we je met diverse hapjes en drankjes. Een unieke manier om een afstudeerborrel bij ons in Roosendaal te organiseren.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is voor jouw afstudeerborrel bij het Wapen van Roosendaal? Wij denken graag met je mee. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd waar wij aan meewerken. Met meer dan 40 jaar ervaring wordt ook jouw feest een succes. Bel gerust naar 0165 534 376 om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: