Bedrijfsborrel Roosendaal

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Het organiseren van jouw bedrijfsborrel bij het Wapen van Roosendaal is altijd een goed idee. Ons café ligt op een prachtige locatie aan de markt, midden in het centrum. Dit maakt het eenvoudig te bereiken. Ook hebben we een mooie biertuin die met goed weer perfect is voor een feest. Wij helpen je met de organisatie. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke bedrijfsborrel op een toplocatie in Roosendaal.

Iedere bedrijfsborrel in Roosendaal is bij ons een succes

Of je nu gaat voor een huiselijke sfeer van ons café of de prachtige biertuin, jouw bedrijfsborrel is bij het Wapen van Roosendaal gegarandeerd een succes! We bespreken graag alle mogelijkheden. Zowel het café als de biertuin biedt ruimte voor grote groepen. Heb je al een idee op welk moment van de dag je de borrel wilt organiseren? Aan het einde van de middag begint het langzaam te bruisen in het centrum. Het perfecte moment om jouw bedrijfsborrel op onze locatie aan de markt in Roosendaal te laten starten.

Ook andere evenementen boek je hier

Er vinden veel evenementen plaats in het centrum van Roosendaal. Hierbij helpen wij vaak met de organisatie. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben we een hoop kennis vergaard. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw evenement of bedrijfsborrel bij ons in Roosendaal. Hiervoor bel je naar 0165 534 376.

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: