Borrelen Roosendaal

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Kom heerlijk borrelen bij het Wapen van Roosendaal. Je vindt ons op een prachtige locatie midden in het centrum, op de grote markt van Roosendaal. Wil je een borrel organiseren of een lekker hapje eten na een dag shoppen? Dit kan allemaal bij ons café. Met een unieke, huiselijke sfeer kom je heerlijk ontspannen. Ook maak je gebruik van een divers assortiment met diverse high borrels.

Dit is waarom jij komt borrelen midden in het centrum in Roosendaal

Op zoek naar een nieuwe plek om het weekend in te luiden? Of wil je heerlijk met jouw vrienden genieten van een high wine of high borrel? Dit alles is mogelijk bij ons. We zijn elke dag open voor een hapje en een drankje. Niet alleen is het café een heerlijke huiselijke plek, je kunt ook lekker in de biertuin plaatsnemen. Weet je al voor welke gelegenheid jij wilt komen borrelen in Roosendaal? Het is ook mogelijk om dit bij ons te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een afscheidsborrel of kersborrel met collega’s. Net afgestudeerd? Ook voor afstudeerborrels in onze locatie perfect. Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Ook voor de organisatie van evenementen kom je naar ons.

Kom gezellig langs

Niet alleen kom je heerlijk borrelen bij ons in Roosendaal. Heb je binnenkomt een kinderfeestje of babyshower? Elke feestelijke gelegenheid organiseer je met onze hulp bij het Wapen van Roosendaal! Bel ons op 0165 534 376 om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: