Feesten”Bij het wapen is elk soort feest mogelijk.”

neem contact met ons op

Feesten


Borrels in alle soorten en maten:
Een kerstborrel, jubileum- of juist een afscheidsborrel… Er zijn mogelijkheden om met een grotere groep in het Wapen te borrelen. Indien u van te voren contact op neemt, kunnen we altijd jullie wensen doornemen en kijken of deze mogelijk zijn in het café of biertuin.
Neemt u contact op met Maaike Matthijssen. Via mail: info@wapenvanRoosendaal.nl

High:
Wij hebben het werkwoord ‘Highen’ bedacht. Er is van alles mogelijk bij het Wapen. Maar onze High Cocktail is toch wel een heel uniek en geweldig iets. Een avondvullend programma. Ook High Wine en High Beer is natuurlijk bij ons mogelijk. Ook combinaties daarvan in een groep.

Kosten High pp
Cocktail / Beer Cocktail 24,50
Beer / Wine 23,50
Gin 25,50
Tea 17,50

Wat zit erbij. U wordt verrast met drie gangen met hapjes. en vier gangen met drankjes.
Heeft u een allergie of een afwijkend voedingspatroon willen wij daar altijd naar kijken of we het kunnen aanpassen voor u en met u.

Bruiloften:
Na het JA-woord aan elkaar te hebben gegeven kunt u in Het Wapen van Roosendaal of op het terras een proost uitbrengen met bijv. al uw daggasten. Dit moment kunnen we volledig invullen met uw wensen. Zoals proosten met champagne inclusief vele hapjes.
Het Wapen van Roosendaal is een goedgekeurde locatie voor uw bruiloft. Dat houdt in dat u in het café het JA-woord aan elkaar kunt geven. Dit is een unieke locatie. Als u graag in Het Wapen van Roosendaal zou willen trouwen neemt u contact op met Maaike Matthijssen. Dan gaan we kijken of het mogelijk is.

Tuinfeest. Sinds enkele jaren hebben we een mooie biertuin achter in het wapen. In deze tuin kunnen we allerlei verschillende feesten organiseren. Bijv. Vrijgezellen feesten (verzamelen van de groep, workshops volgen, opdrachten doen) wij geven u graag tips wat u kunt boeken, en met welke bedrijven we al vaker hebben samen gewerkt.

Kinderfeestjes er is in overleg bijna alles mogelijk. Hiermee werken we samen met pleuns feestje 0626326873
Baby showers / babyborrels High tea (of alle andere vormen)Kleine barbecueGrote barbecueBorrel / receptie / examenfeestjes Max 100 pers.
Voor alles wat u wilt organiseren kunnen we kijken of het mogelijk is in Het Wapen.
Neemt u via info@wapenvanroosendaal.nl contact met ons op en we gaan er met u dan mee aan de slag.

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Openingstijden


Ma:10.00u – 02.00u
Di:11.00u – 02.00u
Woe:11.00u – 02.00u
Do:11.00u – 02.00u
Vrij:11.00u – 03.30u
Za:10.00u – 03.30u
Zo:12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: