Feestlocatie Roosendaal

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Als u iets te vieren heeft bent u bij de feest locatie ’t Wapen van Roosendaal, gelegen op de markt van Roosendaal in de buurt van Kruisland, aan het juiste adres. We bieden mogelijkheden voor diverse feestelijke gelegenheden. Onze feestlocatie in Roosendaal bestaat uit het café en de biertuin achter ’t Wapen van Roosendaal.

Elk soort feest is mogelijk op onze feestlocatie op de markt van Roosendaal

Feestlocatie ’t Wapen van Roosendaal, gelegen op de markt in Roosendaal, is gespecialiseerd in het organiseren van diverse feesten in zowel ons café als onze biertuin:

  • Afscheid borrels/kerstborrels: onze feestlocatie in het centrum van Roosendaal is de ideale locatie om met een grote groep te borrelen tot een maximum van 100 personen.
  • High borrels: kom gezellig met een groep high ietsen in ’t Wapen van Roosendaal. We bieden voor ieder wat wils: thee, bier, wijn en tegenwoordig is het zelf mogelijk een high cocktail of een high ice tea te boeken.
  • Bruiloften: Niet alleen is het mogelijk om op onze feestlocatie op de markt in Roosendaal een proost uit te brengen na elkaar het Ja-woord gegeven te hebben, het is zelfs mogelijk om elkaar het Ja-woord te geven.
  • Tuinfeesten: Onderdeel van onze feest locatie nabij Kruisland is de mooie biertuin achter het wapen. Hier kunnen feesten voor verschillende gelegenheden worden georganiseerd.

U bent echter niet beperkt tot deze opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kinderfeestje, baby shower of barbecue? Bij ’t Wapen van Roosendaal is elk soort feest mogelijk.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor het organiseren van uw feest op onze feestlocatie in het centrum van Roosendaal? Neem dan contact met ons op via het nummer 0165 534 376. Wij helpen uw graag om uw feest tot een groot succes te maken bij onze locatie nabij Kruisland.

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: