Feestruimte Oud Gastel

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Feestruimte Oud Gastel


Bent u op zoek naar een feestruimte in de omgeving van Oud Gastel? ’t Wapen van Roosendaal is de ideale locatie voor al uw feesten en partijen. Dankzij ons gezellige café met daarachter een mooie biertuin heeft onze ’t Wapen van Roosendaal een unieke sfeer. Hierdoor biedt onze feestruimte, te huren in het centrum van Roosendaal, het perfecte decor voor een geslaagd feest.

Feestruimte voor diverse gelegenheden nabij Oud Gastel

Wat uw wensen voor uw feest ook zijn, ’t Wapen van Roosendaal brengt ze in vervulling. Deze feestruimte kunt u huren aan de markt van Roosendaal en biedt diverse opties om uw feest of borrel tot een succes te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Kinderfeestjes
  • Baby showers
  • Barbecues
  • Examenfeestjes

Hiernaast kunt u onze feestruimte huren voor bijvoorbeeld een afscheidsborrel of een kerstborrel in Roosendaal. Er zijn hiervoor mogelijkheden om gezellig te borrelen met een groep tot maximaal 100 personen. Verder is onze feestruimte ook af te huren voor een tuinfeest in onze sfeervolle biertuin achter ons café aan de markt in Roosendaal. Ook is onze feestruimte te huren voor verschillende gezellige high borrels. Bij ons kunt u niet alleen high tea’en, high bieren en high wijnen, maar u kunt sinds kort zelfs een high cocktail of in de zomer een high ice tea boeken. Met deze diverse opties bieden we met onze feestruimte in de omgeving van Oud Gastel dus voor ieder wat wils.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met het organiseren van uw feest in onze feestruimte nabij Oud Gastel. Neem contact met ons op via het nummer 0165 534 376 om de opties hiervoor verder met ons te bespreken. Wij helpen u graag om uw feest in ’t Wapen van Roosendaal tot een succes te maken.

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: