Feestzaal Roosendaal

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Als u een feestzaal wilt huren in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres. ’t Wapen van Roosendaal is een sfeervolle feestzaal aan de markt van Roosendaal, in de buurt van het net over de Belgische grens gelegen Essen. Bij ’t Wapen van Roosendaal is elk soort feest mogelijk. Niet alleen hebben we een gezellige feestzaal die u kunt huren voor uw feest in Roosendaal, we hebben ook een prachtige biertuin achter deze zaal. In deze bijzondere biertuin kunnen allerlei verschillende feesten worden gegeven. Al met al maakt dit onze feestzaal tot een unieke locatie die u kunt huren voor uw feest in Roosendaal.

Gezellige feestzaal in hartje Roosendaal

Voor een feestzaal aan de grote markt van Roosendaal moet u bij ’t Wapen van Roosendaal zijn, uitstekend bereikbaar vanuit Essen. Onze sfeervolle feestzaal met daarachter een mooie biertuin bieden de mogelijkheid voor verschillende soorten feesten en partijen. Zo zijn er mogelijkheden om met een grote groep (maximaal 100 personen) in ’t Wapen van Roosendaal te borrelen. Bij lekker weer kunt u voor uw feest ook terecht in onze biertuin achter de feestzaal. Tot de opties behoren onder andere:

  • Afscheid borrels / kerstborrels
  • High borrels (High tea, high wijn, high bier, high cocktail & high ice tea)
  • Bruiloften
  • Vrijgezellenfeesten
  • Baby showers

Natuurlijk zijn dit slechts enkele van de vele opties voor onze feestzaal die te huren is in Roosendaal, niet ver van Essen. Wij helpen u graag met het organiseren van een feest dat voldoet aan uw wensen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten over hoe wij uw feest in onze feestzaal in Roosendaal tot een succes kunnen maken? Neem dan contact op met ’t Wapen van Roosendaal via het nummer 0165 534 376. Wij geven u graag tips over wat u precies kunt boeken bij ons.

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: