FUN BIJ 'T WAPEN VAN ROOSENDAAL

Feesten en borrelen op maat

Je kunt bij ons feesten en borrelen in alle soorten en maten. Een verjaardagsfeest, high-beer, bruiloft, kinderfeestje, personeelsborrel of een afscheid. De mogelijkheden zijn oneindig. Neem gerust contact met ons op om jullie wensen door te nemen. Wij kijken dan of we deze wensen kunnen realiseren in ons café of in onze gezellige biertuin.

Voor middag- of avondvullende programma’s ben je bij ons ook aan het juiste adres. Samenwerkingen met verschillende partners maken dit mogelijk. Benieuwd welk programma het beste bij jullie past? Neem vooral contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

High’s

Op het gebied van high’s is er van alles mogelijk bij het Wapen. Je kunt bij ons variëren van een klassieke High Tea tot een High Beer, High Wine, High Cocktail, High Gin en zelfs een High Kids. Het is mogelijk om binnen een groep verschillende high’s te combineren. Ook non-alcoholisch zijn er genoeg alternatieven. We hebben tegenwoordig namelijk heerlijke 0,0% Martini, gins en bieren!  

Bij onze high’s word je verrast met drie gangen zeer uitgebreide hapjes en een aantal rondes met drankjes. (High Beer en High Wine bestaan uit vier drankrondes, High Cocktail en High Gin uit drie drankrondes.) Prijzen variëren van €17,50 voor de High Tea en High Kids tot €29,- voor de High Beer, High Wine, High Cocktail en High Gin. Ook is het mogelijk om een High cadeau te doen met een tegoedbon.

Heb je een allergie of afwijkend voedingspatroon? We kijken graag of we dit voor je kunnen aanpassen. Wel willen we dit graag van tevoren weten, dus vermeld dit altijd bij je reservering.

Neem contact met ons op