High tea Roosendaal

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Een onvergetelijke high tea beleef je bij het Wapen van Roosendaal. Zoek je naar een originele, gezellige plek om met jouw vrienden bij te kletsen? Wij hebben alles wat je zoekt. Een prachtig café met een fijne, huiselijke sfeer. Daarnaast is het met mooi weer mogelijk om in de mooie biertuin achter het café te zitten. Is er iemand met een allergie of speciale dieetwensen? Geef het aan ons door en wij houden hier rekening mee.

Heerlijke high tea midden in het centrum van Roosendaal

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren of wil je gewoon weer eens ouderwets gezellig bijkletsen met vrienden? Dan is een high tea bij het Wapen van Roosendaal een top idee! Een traditioneel concept wat zijn waarde keer op keer bewijst. Snoep van heerlijke gerechten onder het genot van de mooiste thee. Wij bieden naast de high tea, nog een aantal andere high borrels in Roosendaal:

  • High wine
  • High beer
  • High cocktail

Hierbij geniet je van een avondvullend programma met meerdere gangen. Zo is er voor ieder wat wils.

Bespreek direct de mogelijkheden

Op zoek naar een locatie voor een evenement of high tea in Roosendaal? Kom langs bij ons café aan de markt, midden in het centrum. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door. Je bereikt ons via 0165 534 376.

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: