“Bij het Wapen is elk soort feest mogelijk.”

neem contact met ons op

Feesten en Highs


Je kunt bij ons feesten in alle soorten en maten. Borrelen, highen, een verjaardagsfeest, afscheid, een bruiloftsfeest, kinderfeestjes, je kunt het zo gek niet bedenken.

Borrels in alle soorten en maten:
Een kerstborrel, jubileum- of juist een afscheidsborrel… Er zijn mogelijkheden om met een grotere groep in het Wapen te borrelen.Neem  contact op. Dan kunnen we altijd jullie wensen doornemen en kijken of deze mogelijk zijn in het café of biertuin.
stuur een email aan Maaike Matthijssen: reserveren@wapenvanRoosendaal.nl

High:
Wij hebben het werkwoord ‘Highen’ bedacht. Er is van alles mogelijk bij het Wapen. Maar onze High Cocktail is toch wel een heel uniek en geweldig iets. Een avondvullend programma. Ook High Wine en High Beer is natuurlijk bij ons mogelijk. Of combinaties daarvan in een groep.

NON-alcoholisch is er uiteraard ook heel veel mogelijk! Buiten onze siropen, waarmee we de lekkerste Virgin-cocktails kunnen maken, hebben we tegenwoordig ook heerlijke 0% gins, martini en bieren!

Je wordt verrast met drie gangen met zeer uitgebreide hapjes vergezeld van een aantal rondes met drankjes. (bij de high Beer en Wine 4 drankrondes, bij de Cocktail en Gin krijg je 3 waanzinnige drankgangen)
Heb je een allergie of een afwijkend voedingspatroon willen wij altijd kijken of we het kunnen aanpassen, wellicht met jouw input! We willen dit wel graag vooraf weten, dus vermeld dit altijd bij jouw reservering!

Bruiloften:
Jullie hebben JA gezegd. In Het Wapen van Roosendaal of op het terras kunnen jullie een proost uitbrengen met bijv. al jullie daggasten. Dit moment kunnen we volledig invullen naar jullie wensen. Zoals proosten met champagne inclusief vele hapjes.
Het Wapen van Roosendaal is een goedgekeurde locatie voor jullie bruiloft. Dat houdt in dat jullieook  in het café het JA-woord aan elkaar kunnen geven. Dit is een unieke locatie. Als je graag in Het Wapen van Roosendaal zou willen trouwen neem je contact op met Maaike Matthijssen. Dan gaan we kijken of het mogelijk is.

 

Tuinfeest. Sinds enkele jaren hebben we een mooie biertuin achter in het wapen. In deze tuin kunnen we allerlei verschillende feesten organiseren. Bijv. Vrijgezellen feesten (verzamelen van de groep, workshops volgen, opdrachten doen) wij geven u graag tips wat u kunt boeken, en met welke bedrijven we al vaker hebben samen gewerkt.

High Beer / High Wine / High Cocktail / High Gin / High Tea
Kinderfeestjes er is in overleg bijna alles mogelijk. Hiermee werken we samen met Pleuns Feestjes 0626326873
Baby showers / babyborrels / Kleine barbecue/ Grote barbecue/ receptie / examenfeestjes Personeelsfeest / Familiedag / Vriendenuitje / Kinderfeestjes (alles tot Max 100 personen)
Voor alles wat je wilt organiseren kunnen we kijken of het mogelijk is bij Het Wapen.
We kunnen voor jullie ook een middag-/avondvullend programma verzorgen. Hiervoor werken wij samen met 
Pleuns Feestjes    Anouk’s Events          Wij zijn Aktief

 

 

 

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Openingstijden


Ma:

10.00u – 22.00u

Di:

Gesloten

Woe:

10.00u – 22.00u

Do:

10.00u – 22.00u

Vrij:

10.00u – 22.00u

Za:

10.00u – 22.00u

Zo:

10.00u – 22.00u

Neem contact met ons op: