Vergaderlocatie Roosendaal

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Roosendaal? Het Wapen van Roosendaal heeft diverse mogelijkheden. Naast feesten en evenementen is onze zaal ook te huren voor vergaderingen. Zo is het mogelijk om in ons gezellige café af te spreken, maar bij mooi weer is ook de prachtige biertuin beschikbaar. Met hoeveel personen wil je komen vergaderen? Met een capaciteit van maximaal 100 personen is er altijd genoeg vergaderruimte bij ons in Roosendaal.

De perfecte vergaderlocatie vind je in het centrum van Roosendaal

Heb je binnenkort een belangrijke meeting op de planning staan? Of moet je met een grote groep collega’s zaken bespreken? Er is voldoende vergaderruimte bij onze vergaderlocatie in Roosendaal. Met meer dan 40 jaar ervaring beschikken we over de kennis die je nodig hebt bij de organisatie van een evenement of belangrijke vergadering. Zo zijn wij niet alleen een geschikte vergaderlocatie in Roosendaal. Ook jouw personeelsborrel, afscheidsfeest of bruiloft organiseer je bij ons! Kom langs of neem contact op voor de mogelijkheden. De zaalverhuur bij het Wapen van Roosendaal is naast vergaderruimte dus ook geschikt voor diverse feestelijke gelegenheden.

Kom gezellig langs voor een high borrel

Gezellig bijkletsen met vrienden of familie, maar waar? Wij hebben diverse high borrels, zoals een high tea, high wine of high beer. Tijdens deze avond geniet je van verschillende lekkere hapjes en drankjes. En dat alles terwijl je eindelijk weer eens je vrienden ziet.

Plaats jouw reservering direct

Wacht niet langer en reserveer de gezellige vergaderruimte in het centrum van Roosendaal! Wil je wat te eten tijdens of na de meeting? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Bespreek deze met ons tijdens een gesprek. Bel ons via 0165 534 376 en maak een afspraak.

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: