Vrijgezellenfeest Roosendaal

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Vrijgezellenfeest Roosendaal


Wilt u een vrijgezellenfeest organiseren in Roosendaal? Kom dan gezellig naar ’t Wapen van Roosendaal! Wij helpen u met het organiseren van uw vrijgezellenfeest in Roosendaal en zorgen dat het een memorabele dag wordt. Zowel ons gezellige café als onze unieke biertuin is een mooie locatie voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Organiseer een vrijgezellenfeest in Roosendaal

Bruiloft op komst? Wij helpen u met het organiseren van één van de leukste dagen vóór de bruiloft: het vrijgezellenfeest. Voor uw vrijgezellenfeest in Roosendaal bieden wij onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Verzamelen van de groep;
  • Volgen van workshops;
  • Opdrachten uitvoeren.

Natuurlijk zijn er eindeloze mogelijkheden om uw vrijgezellenfeest tot een succes te maken en kunnen we ons aanpassen aan uw wensen. Het blijft uw feestje, dus u kunt het helemaal inrichten zoals u zelf wilt. Verder kunnen we u tips geven over wat u allemaal precies kunt boeken en met welke bedrijven we vaker hebben samengewerkt. Met dit alles kan uw vrijgezellenfeest tot een gedenkwaardige dag gemaakt worden.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?

Vanuit ’t Wapen van Roosendaal helpen wij u graag met het organiseren van uw vrijgezellenfeest. Voor meer informatie over wat hiervoor precies de mogelijkheden zijn voor het organiseren van uw vrijgezellenfeest in Roosendaal kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0165 534 376.

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: