Zaalverhuur Essen

neem contact met ons op
N

Het gezelligste café van roosendaal

N

Verschillende typen high borrels

N

bijzondere biertuin

Voor zaalverhuur in de buurt van Essen moet u bij ’t Wapen van Roosendaal zijn. Ons café is de plek bij uitstek voor diverse feesten en partijen. Bij Café ’t Wapen van Roosendaal kunt u een zaal huren met een unieke huiselijke sfeer in het centrum van Roosendaal. Achter het café bevindt zich een mooie biertuin, waarvan bij lekker weer ook gebruik gemaakt kan worden voor het organiseren van uw feest.

Zaalverhuur in Roosendaal, nabij Essen: geschikt voor diverse gelegenheden

Wanneer u een zaal wilt huren in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres. Café ’t Wapen van Roosendaal biedt diverse mogelijkheden voor verschillende gelegenheden voor zaalverhuur in Roosendaal, goed bereikbaar vanuit Essen:

  • Tuinfeesten: vooral in de zomermaanden is het echt genieten in onze biertuin. Feesten hier kunnen ook gecombineerd worden met een barbecue.
  • Bruiloften: Café ’t Wapen van Roosendaal is een mooie plek om een proost uit te brengen na het Ja-woord. Ook is ons café een goedgekeurde locatie, wat betekent dat u ook in het café elkaar het Ja-woord kunt geven.
  • Afscheid borrels / kerstborrels: u kunt in het café met een grotere groep (van maximaal 100 personen) komen borrelen.

Dit zijn echter slechts enkele van de vele opties. Ook voor onder andere kinderfeestjes, babyshowers en recepties kunt u bij ons terecht en bent u van harte welkom.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben betreft zaalverhuur in Roosendaal, net over de grens bij Essen? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 0165 534 376. Wij horen graag wat uw wensen zijn betreffende het huren van een zaal bij ons in Roosendaal en hoe wij uw feest tot een succes kunnen maken.

Neem contact met ons op


Vind ons snel


Het Wapen van Roosendaal V.O.F.

Openingstijden


Ma: 10.00u – 02.00u
Di: 11.00u – 02.00u
Woe: 11.00u – 02.00u
Do: 11.00u – 02.00u
Vrij: 11.00u – 03.30u
Za: 10.00u – 03.30u
Zo: 12.00u – 02.00u

Neem contact met ons op: