2022 Hier ben je dan!

jan 3, 2022

Wat wenst 2022 ons?

Daar ben je dan. Weer een nieuw jaar voor ons allemaal. Weer een verse start. En laten we dan ook maar fris en positief beginnen. De start is weer ongunstig. Maar hardlopers zijn doodlopers. Dus laten we dan maar rustig beginnen met 2022.

Maar Maaike zou Maaike niet zijn als ze al weer vol met ideeën is. Maar mijn goeie voornemen is. Afmaken wat ik aan het doen ben voordat ik weer ergens in spring. (en afvallen natuurlijk)

Welke plannen hebben we al in het Wapen of met het Wapen?

Bier (h)op Tafel op 23 januari online of misschien offline

Trappisten proeverij op 31 januari (je kunt dry January niet beter afsluiten)

Alles wat met carnaval maar mogelijk is:

Beginnend met Poelepetaot: schrijf je snel in via app 0622529321. In teams met max 4 personen. Kosten zijn 10 euro per team voor de activiteit. Mocht het offline zijn dan zal er nog drank en hapjes pakketten ideeën bijkomen.

 

Verder kijken, durven we dat al?

Maar ja, zo ver durven we eigenlijk maar te kijken. En dat is niet eerlijk voor dit nieuwe jaar. Ik heb al weer wat online alv’s en vergaderingen bij gewoond deze paar dagen van januari. En iedereen om mij heen is toch wel positief.

FTLOB: het vrouwen Biergilde van Roosendaal. We zijn de wachtlijst aan het inkorten en eens aan het kijken wie er snel bij onze club mag en wilt komen. En dan snel onze uitjes en externe activiteiten gaan ontplooien.

VHOM: Zullen zeker weer mooie activiteiten in de zomer gaan steunen of organiseren. Stil zitten is niks voor deze verenging.

Kroevensport: Daar waar wij als team tegenwoordig aan het sporten zijn. Daar kunnen we weer vanaf 3 januari buiten aan onze goeie voornemens werken.

Andere horeca bedrijven en samenwerkingen: Er zijn grootse ideeën door nog niet bestaande of kleine groepjes. Zoals bijvoorbeeld een leuke wandeling door ons Roosendaal. Met take away mogelijkheden bij horeca bedrijven.

Of van uit een paar Passie volle Bierliefhebbers een super gaaf Festival: Tap take over Festival op 26 maart. Meer info kun je vinden op facebook:

https://www.facebook.com/TapTakeOverFestival/

Maar wat zouden jullie dan nog willen zien gebeuren in ons Roosendaal?

Wat zouden jullie nog meer willen zien in Roosendaal? En waarom pak je het zelf niet op om het te gaan regelen. Wat houd je tegen waar heb je hulp bij nodig?  Heb je je ideeën wel eens weggelegd bij bijvoorbeeld het VVV kantoor of bij citymarketing bureau. Waardoor ze je misschien handvaten geven om het daadwerkelijk op te paken. Hoe leuk om straks te kunnen zien dat we door corona nieuwe samenwerkingen hebben. Misschien wil je wel ergens bij helpen om het te organiseren.

Jeugdronde is zo’n mooie organisatie die altijd wel handen nodig hebben. Hapstap ook een organisatie die echt wel handjes op de dagen zelf nodig hebben of nieuwe ideeën voor de organisatie zelf nodig heeft. of het Theater festival op de grens, een nieuwe in Roosendaal die nog heel veel handjes zouden willen hebben. Maar ook oude evenementen die misschien in een nieuwjasje terug zouden kunnen komen.

Oke klinkt wel erg als promo. Maar het is echt mijn gevoel dat we met z’n alle Roosendaal mooier kunnen maken. En klein mag ook hoor. Organiseer wat in het Wapen hihihi. Ik mis gewoon soms een positieve flow in Roosendaal. En laten we die nou net nodig hebben in 2022. Dus kom op allemaal, we gaan er voor

2022 wordt het jaar van Roosendaal.