Zomer vier je bij ‘t Wapen of d’r Neffe

jun 30, 2020

Vanaf 1 juli gaat er weer veel veranderen in Nederland. Zo ook in de horeca. We mogen (onder andere) vanaf dan binnen in het café weer 100 personen ontvangen.

Mits we kunnen voldoen aan de welbekende 1,5 meter regel. 

Deze vormt voor de horeca nog steeds het grootste probleem. Met de versoepeling van de maatregelen mogen wij, Het Wapen van Roosendaal,  vanaf 1 juli in plaats van dertig gasten,  42 mensen binnen hebben. We schieten er voor binnen dus niet veel mee op. 

Toch bekijken we het positief. Langzaam aan gaat het weer de goede kant op. We hopen dat mensen in de nabije toekomst weer mogen staan en niet alleen maar aan een tafeltje moeten zitten. Ook wij willen weer in ons café die heerlijke ambiance hebben, welke gecreëerd wordt als mensen kunnen staan, lopen en elkaar kunnen ontmoeten.

En buiten, op het terras,  zijn er ook nog mogelijkheden en proberen we die ook zo goed mogelijk vorm te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de jaarlijkse lerarenborrel op de laatste dag voor de zomervakantie.
Elk jaar die blije gezichten van de leraren die dan eindelijk hun vakantie in konden luiden.
Ook dit jaar zijn ze bij ons weer van harte welkom. Met elkaar nemen wij de RIVM-richtlijnen in acht, en dat er GEPROOST gaat worden op een nieuw schooljaar, dat zijn twee dingen die zeker zijn!

Gelijk in de eerste week van de zomervakantie zou de jeugdronde zijn. Helaas heeft men deze moeten afgelasten voor dit jaar evenals tal van andere evenementen.

Maar dat wil niet zeggen dat we niet mogen proosten, niets mogen vieren, er niet lekker even tussenuit mogen gaan!
Wij staan juist voor jullie klaar, ook deze zomer! Kom gezellig lunchen, neem een lekkere ijskoffie, reserveer die superlekkere high of kom borrelen! Bestel die surprisebucket met bieren, Vier de zomer!

Wil jij een feest geven wil je dat toch wat grootser doen dan thuis? Stuur een email naar reserveren@wapenvanroosendaal.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

Wil je een High doen, maar hebben wij binnen geen plek en/of  zijn de weersvoorspellingen slecht? Neem telefonisch contact  (0165534376) met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een HIGH Take Away! (inclusief video uitleg over bijvoorbeeld de bieren.)

Ook D’r Neffe zitten we niet stil. In de (t)Duin wordt hard gewerkt om een gezellige en sfeervolle plek te maken. 

Elke tweede en vierde dinsdag van de maand een bierproeverij, met op 14 juli als thema Zomerse Streekbieren! (in de maand augustus vinden deze op de 2e en 4e woensdag van de maand plaats) –> schrijf je snel in!

En we kijken ook al uit naar de uitbreiding met een wijnproefavond en een ginproefavond!

Nogmaals, we staan voor jullie allen klaar om deze zomer aan jullie onze wapenliefde❤️ te tonen!