Bier, bier, bier!

aug 23, 2023

Wanneer je werk je hobby is en bier een passie is geworden, is werken eigenlijk hartstikke leuk. Dan is er bijna niets vervelend om te doen en ieder seizoen brengt weer nieuwe activiteiten om naar uit te kijken. Zo ook nu de ‘R’ in de maand komt en de BRRRRillingen weer over onze ruggetjes lopen. Dan loopt het terrasseizoen langzaam op zijn eind en beginnen de eerste bierfestivals er weer aan te komen!

Niet alleen festivals, maar ook andere leuke evenementen die allemaal met bier te maken hebben staan op de kalender.  Mocht je ons volgen op de socials, dan heb je vast al wel gemerkt dat de promotie van al deze festivals al hard begonnen is. Daarom mag het in deze blog ook zeker niet ontbreken, want mijn hoofd denkt aan niets anders meer. De heerlijkste biertjes bestellen, spannende nieuwe bier-spijs combinaties verzinnen en natuurlijk kaartjes verkopen voor al dit moois.

Nu is jullie vraag natuurlijk: “Welke evenementen zijn er allemaal dan?!” Nou, daar komt binnenkort een nieuwsbrief over jullie kant op. Hierin staat alles wat je wilt weten over de komende evenementen in ons prachtige stadje. Niet alleen bier, maar ook cultuur komt hierin uitgebreid aan bod. Denk bijvoorbeeld aan gezellige livemuziek in de cafés tijdens de koudere maanden die eraan zitten te komen. Kun je niet langer wachten? Spiek dan even op de facebookpagina naar alle evenementen of app mij als je meer info wilt.

Als je een grote fan van bier bent, zou het zomaar kunnen dat je weleens van de Alliantie van Biertapperijen (ABT) hebt gehoord. De beste en mooiste biertapperijen van ons land mogen zich bij deze club voegen en sinds afgelopen maand maakt ook het Wapen van Roosendaal hier onderdeel van uit! We zijn hier supertrots op en doen er met ons Wapenteam alles aan om onze bierkennis verder uit te blijven breiden en nog veel leuker: te delen met onze gasten! Een bezoek aan het Wapen moet een beleving zijn en we zijn er dag en nacht mee bezig om dit met ons team voor elkaar te krijgen. Heb je nog leuke ideeën of tips? Laat het ons weten!

 

Groetjes Maaike