Carnaval, daar ben je.

feb 3, 2023

Inmiddels zijn we al wat dagen onderweg zelfs. De eerste bals zijn al geweest. En we hebben al genoten van veel gezelligheid en ongein.

Wat is het toch super gaaf om dan een horeca-onderneemster te zijn.

Waarom zul je denken…..

Die smoeltjes die dan binnen komen op vrijdag vroeg in de avond. Die mannen die er eigenlijk stiekem geen zin in hebben. Maar toch maar een rits bonnen halen en een paar uur later toch weer bonnen komen halen. Inmiddels met een wat grote glimlach op de smoeltjes.

Dan wordt het 2.00 kunnen ze eigenlijk niet meer op hun benen staan. En ze lachend weg gaan met de glimlach van oor tot oor en de opmerking tot morgen. We gaan het weekend rond maken.

Dan is het zaterdag en komt het hele ritueel nog eens op gang. Met diezelfde smoeltjes.

Deze dagen zijn niet zo druk maar wel zo gezellig. De voorpret is enorm. En nog tijd om met alle mensen te dollen. Te geinen. Nu gaan we stap voor stap de verdere drukte in. En is het op een andere manier contact maken met de gasten.

Door dat ene liedje op te zetten. En dan kijken of de groep gaat dansen. Gaat genieten. En met alle gasten in het café appen is ook echt super leuk. Mijn nummer is inmiddels bekend bij iedereen. Zodat ze verzoekjes kunnen doen. En niet mij hoeven te zoeken. Wat echt super leuke gesprekken geeft, zelfs een soort van nieuwe vriendschappen. Anders is het ook maar zo alleen in mijn muziek hokje.

Ik heb er weer zin in. Jullie ook allemaal.

Vanavond BettieBal, morgen Poelepetaot en  zondag KienderKultuurmiddag

Volgend weekend Naoweeen discobal, Zeulbandspektakel en Bank blere,

Daarna woensdag Bandjes generale avond, Kultuuravond, startschot en Carnavalluh………

 

Dus tot snel en vergeet niet verzoekjes zijn altijd welkom op 0622529321

 

Groetjes Maaike