De toekomst

jun 13, 2024

Een positieve blog schrijven. Want een vrolijke toon en een zonnetje hebben we wel nodig. Na weken lang grijs weer, koude wind, en de thermometer die niet meer dan 17 graden aangeeft.

Dus vooruit kijken. Want dat kunnen we bij het Wapen wel. We zijn al heerlijk bezig met evenementen voor in de zomervakantie. Want even serieus wel of geen weer vakantie hebben we straks toch!

We hebben in september een gloed nieuw evenement. Wapenlicious! Een avondvullend programma met drie gangen diner en live entertainment. Tickets zijn vanaf volgende week te koop.

In de zomer doen we weer een bierbattle. Maar details info volgt deze week op de socials. Dus volg ons of via facebook of via instagram.

Maar er is meer in de toekomst toch…? Jazeker:

  • Er komen weer hele mooie bieren aan.
  • We gaan de komende tijd weer wat kleine aanpassingen doen in de ruimtes bij ons boven.
  • De nieuwe lunch kaart dus nieuwe high wordt gestart deze week.
  • En heuse spelletjes avonden en nog meer quiz avonden.

Er zijn wat weekendhulpjes die geslaagd zijn. Er zijn wat mensen terug na hun stages.

Maar het mooiste nieuws is dat sommige van die schatjes ook helemaal de horeca hebben gevonden. En deze volgend jaar voor hun opleiding of vervolg opleiding stage komen lopen in het Wapen. Ze vinden ons zo lief leuk en de horeca leuk dat ze meer willen zien. En daar ben ik wel een beetje trots op. Dat wij met ons team mensen inspireren om door te gaan met Horeca, of aftakkingen van de horeca.

En laten we hun de mooie en de inspirerende kant zien van dit mooie vak. Want hoe zwaar het hier ook soms is, het blijft mijn mooiste keuze ooit gemaakt.

 

Tot snel allemaal!