Het is al maart!

mrt 8, 2022

Het is al maart!

Het is gewoon alweer maart. Dat gaat snel. En dan kijk ik nu naar buiten en schijnt de zon alweer heerlijk over de markt. De terrasjes staan er gezellig bij en hebben zelfs alweer vol gezeten. En carnaval is alweer verdwenen. Hier en daar zie je nog wat confetti liggen en hangen er nog serpetines in de lantaarnpaal.

 

Carnaval

Nog nooit zo snel georganiseerd, maar ook nog nooit zo van genoten. Alles kwam met een lach en een traan. Carnaval vloog voorbij en we hebben er zelfs zo van genoten dat we er gewoon een periode door dicht moesten. Het was niet te doen voor ons om open te gaan na de carnaval. Negen coronapatiënten binnen het kleine team dat we nu hebben en zelf was ik ook niks waard.

 

Corona

Corona kan ik dan nu ook afstrepen van m’n lijstje. Dat hebben we mooi ook een keer gehad. En dat hoeft ook zeker niet nog een keer. Op bed liggen is niet mijn ding en rust pakken blijkbaar ook niet. Ik heb m’n best gedaan, maar het voelt toch alsof je daarna alles weer wilt inhalen.

 

Vooruitkijken

Nu de maatregelen zo beperkt zijn en het mooiste leutfeest weer achter ons ligt, kunnen we nadenken over de zomer. Ik wil weer veel met SPECIAALbier gaan doen. We beginnen met de Bier- en Spijsroute en daarna een Tap Take-Over Festival. Dit allemaal nog in maart.

De Bier- en Spijtroute belooft ook dit jaar weer een leuke en leerzame route te worden, dus geef je snel op via de facebookpagina van Bier en Spijs, want er zijn nog maar een paar plekjes vrij!

En dan het Tap Take-Over Festival Roosendaal. Dit wordt een mooi festival dat met veel bierpassie in elkaar is gezet door vijf vrijwilligers uit Roosendaal met zes locaties en zes brouwerijen. De samenwerking tussen deze mensen wordt alleen maar mooier en mooier. Elke keer weer komen er  mooiere bieren op de lijst te staan en elke keer weer mooiere ideeën naar boven. Nieuwsgierig geworden? Meer info en tickets vind je op de facebookpagina van Tap Take over Festival Roosendaal.

 

En dan is het zo weer april, mei, juni…

Er komen richting de zomer weer zoveel leuke dingen aan. Denk bijvoorbeeld aan Koningsnacht en dag en het HapStap Festival. Wil jij zelf ook iets organiseren in het Wapen of in de binnenstad van Roosendaal? Dat mag en kan altijd. Hoe meer er leeft, hoe mooier de stad!

 

Tot snel…