Het Wapen in Coronatijd

mrt 27, 2020

De eerste weken in Coronatijd zitten er op. En lieve mensen, wat missen we jullie! Wat een impact heeft heel deze situatie op een ieders leven. We willen iedereen heel erg bedanken voor alle lieve woorden, berichtjes en belletjes. Maar we willen ook richting jullie allemaal onze steun geven, we denken aan jullie allemaal! Laten we hopen dat we dit snel achter ons kunnen gaan laten en weer snel, gezellig met elkaar, live een borrel kunnen doen!

 

De afgelopen weken hebben we niet stilgezeten bij het Wapen. Er is heel veel geverfd, uitgezocht en bedacht. Het geel is er, zo goed als, overal af. We zien steeds beter wat we allemaal hebben gedaan. In ons, (op dit moment klein, vast en hecht) team, werken we keihard door! De muren zijn klaar en de meeste schilderijen en foto’s hangen weer op een mooie plek. op de zwarte wand gaan spreuken komen. Mocht je nog een goede, toepasselijke spreuk hebben, stuur maar door via reserveren@wapenvanroosendaal.nl

KLIK HIER OM EVEN EEN KIJKJE TE NEMEN IN HET WAPEN

We hebben wat acties bedacht. Zo zijn we deze week begonnen met een biertasafhaaldag. Neem een beetje Wapen mee naar huis!

Ook hebben we de High Beer / Wine D.I.Y. bedacht, de High Do It Yourself. Met in de eerste variant 4 bieren, twee glazen, een boodschappenlijst, recepten en bereidingsinstructie en videoboodschappen waarin Maaike wat verteld over het biertje dat gedronken gaat worden. Voor volgende week hebben we een andere variant op de planning staan. Hierover snel meer, houd Facebook in de gaten!

En in week 14 komen ook de Schrobbelèrdrinkers aan hun trekken! Vanaf maandagochtend kan er via een speciale link een waardebon gekocht worden voor 15,-. Als we weer open mogen, kan deze bon ingeleverd worden en ontvang je 8 shots Schrobbelèr!!! Houd hiervoor deze website, Facebook en Instagram in de gaten, want dit is echt een superactie!!!!

Tot slot…Het gaat goed met ons. We houden onszelf en elkaar goed in de gaten. Doen jullie dat ook? Virtueel sturen wij jullie allemaal veel Wapenliefde❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️