het wapengevoel thuis

dec 15, 2020
Vanaf nu zullen we alles online moeten doen.
Maar…… we hebben zoveel bedacht om jullie toch dat ultieme ❤️Wapengevoel❤️ te geven!
Onze feestelijke high in ✨kerststijl✨ is niet alleen tijdens de kerstdagen lekker. Ook voor dit weekend is deze al te bestellen. Ook verkrijgbaar in 0%-variant en zelfs voor de kids hebben we iets leuks in petto!
Gezellig borrelen met onze Italiaanse en Spaanse planken. Althans, wij doen de hapjes en jij hoeft deze alleen nog maar op een plank (of gezellige schaaltjes) uit te stallen.
Liever iets anders? Check snel onze Take Away kaart en bestel via mail, app of evt pb. Thuisbezorgen is mogelijk tegen een door jou gekozen eigen bijdrage.
Heb je de afgelopen maanden gezien wat wij allemaal in ons Lockdownwinkeltje hebben? We geven je hieronder nog even een kleine samenvatting:
thuiswerkmok, ook lekker voor wijn, keukenschort, wapenpraat, sportshirts, thuiswerkshirts, wapentruien, ganzenbord, diverse bier- wijn- en cocktailpakketten… Zoethouders vol Wapenliefde in kerstsfeer en ook in hartige varianten! Onze Kerstboomstam, een heerlijke taart, perfect voor deze periode! Vraag snel om meer info en de mogelijkheden.
Voor de laatste dagen van het jaar: een eindejaarstas met bier, bubbels en hapjes. Inclusief een superleuke Eindejaarsquiz van het Wapen! Een welkome afleiding in deze Lockdownperiode.
Bestellen?
Mail: reserveren@wapenvanroosendaal.nl, of stuur een pb of appje
Via deze weg willen wij alle collega-ondernemers veel sterkte wensen voor de komende tijd, we weten hoe het voelt. Wees creatief!❤️