Jubileum

jul 6, 2022

Heb je dat ook weleens? Dat je eigenlijk gewoon lekker bezig bent. En dat je denkt nee hoor het hoeft even niet anders. Het is goed zo!

Ik had dat dus vorige maand. Juni 2022.  Lekker wat evenementen draaien. Personeel even goed op orde. Niemand echt op vakantie. De meeste examens gehad. Dus iedereen kon ook echt werken.

 

Alles dus op orde:

  • Gasten tevreden.
  • Leuk druk, en nog wat super gezellige grote feesten gedraaid.
  • Rooster compleet, met een mooi team.
  • Voorraad, alles in huis.

 

Zo mag het dan gewoon even een paar weken gaan. Maar helaas kwam daar dan 1 juli weer een einde aan.

De eerste vaste krachten gaan op vakantie. De Boeren gingen in protest dus leveringen gaan weer minder goed. De prijzen van veel producten werden weer verhoogd. Corona perikelen hoor je weer net iets meer. En ik zat zelf met in  m’n hoofd wel of geen feestje voor m’n jubileum.

Zoals iedereen heeft gemerkt. Geen groot feest. Gewoon een leuk actie weekend. En al mijn vaste lieve teams om me heen is even in het zonnetje gezet. En er komt vast nog wel wat. Maar een echt jubileum. Nee toch maar nog even niet. Laten we kijken wat de toekomst voor mooie data geeft.

 

Terras

Lipton heeft een actie waar we aan mee doen. En daar kunnen we centjes mee winnen. Dus we zijn nu bezig om de actie te winnen. Als we winnen gaat er een bedrag naar het personeel voor een mooi groot feest. En ook naar jullie gasten. Want dan gaan we een investering doen in het terras. Zodat we 2023 het mooiste terras van Roosendaal hebben. Niet alleen mooi, maar ook lekker zitten en genieten op het terras. Dus help ons winnen en stem elke dag even op ons cafeetje. En laat ook even je collega’s of mede sportvrienden stemmen.

 

Op naar het 55 jaar bestaan van het Wapen. (ook dat is een jubileum toch) En laten we die dan maar gaan  vieren. En dan vieren we nu de zomer. Tot snel allemaal op het terras. En voor iedereen die snel op vakantie gaat, fijne vakantie en tot snel weer.