Live Muziek

apr 10, 2024

Vele van jullie zullen de posters al hebben zien hangen, maar sommige mensen misschien ook niet. Maar eindelijk weer wat live muziek in het Wapen. Is lang geleden. En elk bandje heeft iets Roosendaals. Dus kom genieten van deze Roosendalers.

Zo kun je op 26 april vanaf 19.00u komen genieten van 5 Times Rock. Samen met hen kunnen we op een perfecte manier de verjaardag van de koning inluiden. In deze Band zit onze eigen Tijs. Heeft een aantal jaren ons keukenteam gevuld met zijn enthousiasme. Is toen ook nog in de bediening komen werken. Helaas is hij officieel bij ons gestopt. Alleen stroomt zijn Wapen bloed af en toe heel hard naar zijn hoofd. En naast dat hij hier dan af en toe ons nog wel uit de shit helpt als het druk wordt, speelt hij ook heel graag met zijn Band 5 Times Rock graag in het Wapen.

Op 5 mei vanaf 19.00u brengt Apple Grove hun veelzijdige muziekstijl naar ‘t Wapen. Denk daarbij onder andere aan countryrock en American folk. Het duo Karen Groothedde en Stijn Wiericx maken de fantastische muziek en jij mag genieten, van de muziek en natuurlijk van ons bieraanbod. Beide komen uit Roosendaal. En zijn geen platlopers van onze deur van het Wapen, maar weten ons wel altijd te vinden om lekker een borrel te drinken. En zullen er nu voor zorgen dat jullie borrel nog beter smaakt door hun mooie muziek.

En dan woensdag voor Hemelvaartsdag komt Borderline op 8 mei vanaf 20.00u in ‘t Wapen. Met hun alternatieve rockband gaan ze er gegarandeerd een groot feest van maken. Iets wat je zeker niet mag missen! In deze band zit Leon van de Kleij. Met Leon jaren geleden al een keer een superleuke pubquiz in het Wapen georganiseerd. En eigenlijk altijd geweten dat hij ook instrument bespeelde. Maar nooit gedacht dat hij een keer in het Wapen zou staan. Maar nu is het zover. 8 mei zal heel de scouting en alle vrienden van Leon plus jullie allemaal (mijn trouwe Blog lezers) in het Wapen aanwezig zijn.

Dus tot snel in het Wapen!