Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/wapenvanrsd/domains/wapenvanroosendaal.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Op naar een nieuw jaar, vol goede moed! - Het Wapen van Roosendaal
Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/wapenvanrsd/domains/wapenvanroosendaal.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Op naar een nieuw jaar, vol goede moed!

dec 14, 2021

Waar staan we nu met het Wapen?
Er kan veel veranderen in een jaar. Maar deze veranderingen hadden we allemaal niet verwacht. En reacties op veranderingen maken weer dat je andere dingen ook weer moet veranderen. Maaike, Waar heb je het over, zul je denken. Vasten gasten hebben het vast al gemerkt. Maar in ons personeelsbestand is weer wat veranderd. Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van Nienke en John. Beide een gezicht van het Wapen. Nienke was hier al 20 jaar waarvan de laatste jaren veel achter de schermen. En John 4 jaar als de regelaar van, van alles. Het gezicht van de Sjonderdag en Johndag. De bedenker van kleine veranderingen in het Wapen. Helaas hebben hun door corona het duwtje in hun rug gekregen om de horeca te verlaten. Nienke is als administratief medewerker begonnen. En John als conducteur.

Maar wat veranderd er daardoor dan?
Daar waar veranderingen zijn liggen ook nieuwe kansen. En deze willen we juist als positief gaan oppakken in het team. Ook in deze tijd. Zo hebben we Giel een nieuwe functie gegeven in het team. En is hij als bedrijfsleider alweer een maand lekker bezig. Zal hij na hier al een hele tijd bezig te zijn geweest nu ook het gezicht van het Wapen gaan worden. Samen pakken wij onze passie voor Bier nog verder op. En zullen we jullie gaan verrassen met al onze kennis hierover. De menu kaarten zijn alweer deels aangepast. En via deze kaarten en alles daarom heen zullen wij onze passie naar jullie laten bloeien. Ook zullen we het team weer een stapje verder gaan trainen in het verhalen vertellen over bier. Maar samen met Giel en Susan kunnen we niet het hele rooster vullen. Dus vanaf januari zal er ook nog een nieuwe fulltimer beginnen.

De taak van Nienke wie gaat dat dan doen?
Om al ons werk van de laatste jaren online niet weg te gooien zijn we aan de slag gegaan met Bent van BvH Solutions. Die ons gaat helpen nog meer op te vallen online. Bent heeft mij dus de opdracht gegeven om jullie middels verschillende blogs meer op de hoogte te stellen. De acties, foto’s, verschillende leuke, vreemde en informatieve post op facebook en instagram zullen dus blijven bestaan.

En nu dan met zo’n lockdown?
Dat is helemaal opgepakt. Met vrienden hebben we de webshop opgeruimd. De telefoons en de mailboxen zijn geleegd. De kerstformulieren zijn gemaakt en kunnen worden opgehaald. Wij staan klaar om voor jullie tussen 9:30 en 17:00 heerlijke koffie, lunch, appeltaart en bieren te maken. En daarna of tussen door mooie take-away bierpakketten te maken, kerstpakketten, borrelplanken en high’s. U wens proberen wij uit te voeren. Wij staan klaar met heel het team om ook deze veranderingen weer om te zetten tot iets positiefs. Helpt u ons daarbij?

www.wapenvanroosendaal.nl | 0622529321 | reserveren@wapenvanroosendaal.nl