Personeelsuitje!

mei 1, 2023

Gisteren was het dan eindelijk tijd voor ons personeelsuitje. Door corona was het even wat langer geleden. Jaren lang was het op 1ste paasdag. Daarna verplaatst naar de zondag na koningsdag. En dat was dus gisteren. Kwa weer begon de dag natuurlijk al super.

We leven in ons team met stiekem best wel wat tradities. Dat is wel met een rede toch. Dus gisteren uitje en niet door mij zelf georganiseerd maar door een groepje uit het team. Ze krijgen dan van ons het budget te horen en daarmee gaan ze aan de slag.

9.00 stonden we allemaal op het station. De zon scheen. Allemaal hadden we onze zonnebrillen op en iedereen was er klaar voor. Niemand wist precies wat we gingen doen. Maar genieten was vooral de bedoeling.

In de trein was het snel al duidelijk dat die paar mensen in onze coupe vooral een rustige zondag wilde en niet ons lawaai tot Antwerpen wilde aanhoren. Dus onze eigen stilte coupe. Waar de eerste kadootjes al werden uitgedeeld. En iedereen al de sfeer te pakken kreeg.

Na een kleine wandeling kwamen we aan bij de Koninck brouwerij. Dus u kunt de komende tijd veel lekkere bollekes verwachte bij de high beer. Want daar weten we natuurlijk nu heel veel van. Ik weet zelfs hoe je je voelt als flesje in een etiket machine.  En hoe een bolleke smaakt om 11.00 s’ochtends. En nee de te kleine meisjes en jongens dronken echt netjes een fristi (papa en mama’s die dit lezen). Beetje geschiedenis van de stad Antwerpen ontvangen. En natuurlijk ook nog de triple d’anvers geproefd. De souvenirs winkel leeg gekocht en weer verder op pad.

Na een wandeling van 45 minuten kwamen we aan op de lunch locatie. En honger hadden we. De broodjes waren zo op. We hebben ook hier veel geleerd. We hebben hier als team geleerd dat wachten niet leuk is. En een glimlach toch echt wel belangrijk kan zijn.

14.30 Anouk en haar nichtje beide van Anouk event’s vielen bij ons binnen en met hun samen gingen we een City Foto Challenge doen midden in Antwerpen. Meer dan 100 foto’s, raadsels en opdrachten mochten we gaan beantwoorden met de hulp van Antwerpen de stad en de bezoekers en bewoners van Antwerpen.

Ik weet niet of er mensen zijn die dit lezen die met mij weleens een spelletje hebben gespeeld. Maar ik wil altijd winnen. Gelukkig had ik een team dat dat ook wilde.

Lieke à onze dictator

Maaike à onze fotograaf en de spelverdeler

Merel à onze allesweter (en anders zoek ik het op)

Linke àons centrale rustpunt à houd rust orde en zorgde ervoor dat we een Jack Russel vonden

Mark à en MARK

Jullie snappen het al met 11.125 punten hebben wij zeker gewonnen. En hebben we iedereen ruim achter ons gelaten. Ruim gewonnen. En sommige team leden denken dat wij hebben vals gespeeld maar wij beloven echt dat we dat niet hebben gedaan.

Anouk super bedankt voor de ze mooie middag. Het was precies zoals we gehoopt hadden.

 

Na het spel hebben we nog een uur genoten van de heerlijke zon op de terrassen die wij echt wel verdiend hadden. Om daarna super luxe te gaan uit eten. We hebben met z’n alle een drie gangen diner genoten. Met Carpaccio, vis, varkenskroon en heerlijke desserts.

Al bij al dus een dag wat we met z’n alle verdiend hadden. We hebben genoten van elke minuut. De zon die scheen was een toetje op de dag.

Sorry voor alle gasten die voor een dichte deur hebben gestaan. Maar wij hebben echt enorm genoten. Bedankt organisatie applaus voor jullie. Want het is niet makkelijk om een groep van 25 personen met de leeftijd tussen de 15 en de 67 mee te nemen.

Bedankt allemaal…..