Positiviteit!

feb 4, 2022

 

  1. Het cafe

Rutte heeft gezegd dat het weer mag. We mogen weer genieten van het café. En nog best wel ruim. Van 10.00 tot 22.00 zijn wij elke dag weer geopend. Behalve natuurlijk de dinsdag.

Elke dag staat het Wapenteam klaar met Verse appeltaart, een mooie lunchkaart, heerlijke bier proeverijen of high cocktails. Alles is weer mogelijk. Vind je het nog te spannend om naar het cafe te gaan. Pak dan de doordeweekse dagen. Vooral de maandag avond of de woensdagmiddag zijn wel gezellig maar zeker niet druk. Dus ook jullie zijn welkom.

 

  1. Carnaval

Oke, we kunnen jullie zeker nog niet zeggen JA het gaat door. En we kunnen ook niet zeker zijn van onze zaak. Maar wat we hier in het Wapen wel weten is dat ons Carnavalshart al weer klopt. Binnen zittend is voor het Wapen eigenlijk geen optie. Liever buiten genietend van alles wat zou kunnen en mogen. Wij hebben nog zeker de hoop op een mooi feest.

 

  1. Live Muziek

Weet je wat ook weer mag? Live muziek. En zodra de carnavals perikelen allemaal geregeld zijn gaan we daar snel van genieten. Want we kunnen onze artiesten niet in de kou laten staan. Laten we ze snel op zondagmiddag weer uitnodigen en dan met z’n alle genieten van Live muziek, onze nieuwe hapjes planken en natuurlijk heerlijke bieren uit onze mooie tapkranen.

 

  1. Zomer

Als we dan toch alles positief blijven bekijken. Iets waar we toch heel zeker over mogen zijn. Toch Rutte? Een mooie zomer. Met gezellige terrasjes weer, mooie rosé, lekkere hapjes, De glimlach van de wapenhelden. En alles wat het wapen aan liefde te geven heeft. Laten we hoe dan ook daar van gaan genieten. Laten ze die nooit van ons afpakken.

 

Want het café is dan wel open maar nog niet zoals we gewend zijn

Carnavalsharten zullen kloppen maar niet zoals we gewend zijn

Live muziek kan alweer maar zittend is toch anders dan we gewend zijn

Laten we dan alsjeblieft een zomer krijgen die we gewend zijn