WapenZomerChallenge #Wapenliefdeontour

mei 26, 2021

De zomer is onderweg, en we gaan ook dit jaar weer veelal op vakantie in eigen land.
Wij hebben eens onderzoek gedaan en zijn tot de conclusie gekomen dat er echt heel veel horecagelegenheden in Nederland zijn waarvan de naam begint met “Het Wapen van”

Daarom hebben wij de volgende challenge bedacht:

Bezoek deze zomer zoveel mogelijk Wapens in Nederland! Maak foto’s van jouw bezoek en plaats deze op onze socials met #wapenliefdeontour. Wie bezoekt de meeste wapenhoreca? En maakt dus kans op een mooie prijs?
Gebruik echt onze socials Instagram en Facebook om je foto’s te plaatsen. (zet deze ook op openbaar, zodat we ze kunnen zien;) )

Deze superleuke actie loopt van 1 juni tot 1 oktober 2021….Spannend!!!

Natuurlijk zijn wij ook altijd blij met mooie, leuke, bijzondere of grappige foto’s die in, om en bij het Wapen gemaakt worden.

Wist je trouwens dat wij nieuwe openingstijden hebben? Op dinsdag houden wij voortaan onze deuren gesloten, maar de overige dagen zullen wij geopend zijn van 10.00 u  tot 20.00 u. (of langer, als er nieuwe maatregelen bekend zijn. Check hiervoor onze Website en Socials!)
Bij ons op het terras hoef je niet te reserveren om lekker te komen borrelen. Loop gezellig langs en kijk of er plek is, laten we het spontane terrasbezoek weer op gang brengen!
Voor een high of lunch graag wel eventjes reserveren, maar dat wist je natuurlijk al;)
Met Take-Away blijven wij ook nog bezig, zo kun je dus nog steeds een beetje Wapen mee naar huis nemen. Zo hebben we voor Vaderdag een hele leuke actie en ook voor tijdens het EK komt de voetballiefhebber thuis aan zijn trekken! En houd je niet van voetbal? Dan kom je toch gewoon lekker bij ons op het terras zitten!
Maak er een mooie zomer van en tot snel bij Het Wapen!