We blijven in contact!

nov 17, 2020

Lieve Wapengangers,

We missen jullie vreselijk en proberen toch met jullie in contact te blijven, op wat voor manier dan ook. We appen, bellen, mailen, zien je graag verschijnen voor een take-away bestelling of een bezoek aan ons Lockdownwinkeltje. We bezorgen je Wapenliefde thuis en gebruiken onze Socials volop! Alles om in contact te blijven!
Daarbij organiseren we ook nog eens regelmatig online activiteiten, waarbij we merken dat steeds meer Wapengangers ook op die wijze betrokken blijven bij het Wapen.
We hebben inmiddels al een proeverij gehad, van het mooie merk Dutch Bargain. Heb je deze gemist en wil je hier toch nog iets van weten? Laat het even weten, wij maken een Dutch Bargainproeftas voor twee personen voor jou en een drinkmaatje in orde en zorgen dat je de link krijgt naar de proeverij.
Komende zondag 22 november staat er een heuse Amsterdamse Bierproeverij op het programma, waarbij je digitaal meegenomen wordt langs diverse Amsterdamse Brouwerijen! Hier kun je je nog steeds voor inschrijven via drneffe@wapenvanroosendaal.nl

Verder hebben we komende vrijdag de enige echte grote Wapenkwartaalfeestquiz!
Is dit een bestaand woord? Wij vinden van wel! Met hilarische, interessante en feestelijke vragen loodsen wij je door het jaar heen. Ook hiervoor kun jij je nog opgeven.
Trommel je vrienden online bij elkaar, bestel lekkere hapjesplanken en biertjes en ga de strijd aan met andere teams op vrijdag 20 november! Geef bij jouw opgave aan of je deelneemt aan de proefvragen (5,pp). Dit zijn bonusvragen, waarbij je net even wat meer kans maakt op extra punten! Opgeven kan via reserveren@wapenvanroosendaal.nl.
Via dit adres kun je je ook opgeven voor de grote MaaikesVerjaardagsbingo op donderdag 3 december 2020. Maaike is jarig en dat gaan we vieren. Wie jarig is, mag kiezen wat we gaan doen en laat bingo nu net een van Maaike haar lievelingsspelen zijn!
Bestel snel jouw bingoverjaardagstas met 2 bingokaarten!

Wist je trouwens dat we onze takeawaykaart aangepast hebben? Sintstyle it is! Onze highs hebben allemaal een Sinttintje gekregen. En ook hebben we een mooie homemade Sintschnitt voor je. Deze kunnen we tot en met 5 december leveren.
December, een maand vol verrassingen…we hebben een enorme uitbreiding van het assortiment in Wapens Lockdownwinkeltje! Leuke schoencadeautjes of cadeautjes voor onder de kerstboom. Een mooie (thuiswerk)mok, keukenschort, trui, tshirt met Wapenlogo! Hoewel een cadeaubon voor een high het natuurlijk ook altijd goed doet…..

We houden jullie op de hoogte van onze activiteiten, we blijven contact zoeken met jullie!

Let goed op jezelf en elkaar!

Liefs, Maaike en het Wapenteam❤️