Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/wapenvanrsd/domains/wapenvanroosendaal.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
What's on Maaikes Mind? - Het Wapen van Roosendaal
Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/wapenvanrsd/domains/wapenvanroosendaal.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

What’s on Maaikes Mind?

okt 5, 2021

Even een blik in mijn hoofd…

Vrijdag 1 oktober 2021

Vanaf vandaag is het dan echt zo. We gaan weer stappen in de kroeg.

Sinds maart 2020 hebben we geen echte stap avonden meer gehad. Het is niet, dat we helemaal niet in de kroeg zijn geweest met z’n allen. Maar het weer echt mogen voelt nu eindelijk weer dichtbij.

Dus het is 14:00; alle tafels staan klaar voor de reserveringen, de eerste bokbieren zijn aangesloten. (we houden er nog een paar apart…) Het terras loopt vol, helaas gaat het regenen. Maar mensen gaan weer lekker binnen zitten. We controleren bij de deur de gasten op de qr code. Men bestelt perfect getapte speciaal bieren en heerlijke hapjes. De sfeer zit er goed in. En overal zitten groepjes. Een bijzondere avond met veel vaste gasten.

 

Ondertussen maakt mijn hoofd overuren.

 • Zal ik de muziek harder zetten?
 • Zal ik nog wat tafels creeëren?
 • Zouden die mensen nog wat willen drinken?
 • Moet ik volgende week geen band neerzetten?
 • Zal ik eens gaan kijken wat het kost?
 • Zouden we 11/11 iets moeten?

Ohhh nieuwe mensen aan de slag!

00:00 de laatste ronde is al ingeschonken. Lichten gaan aan er zitten nog drie tafels. Ik geef deze mensen nog wat aandacht, en in mijn hoofd ben ik al met de zaterdag bezig.

 

Zaterdag 2 oktober

Bokbierfestival…. Daar heb ik zin in! We hebben 15 bokken in huis. Twee niet, die wel in het boekje staan, maar dat is helaas. Geeft wel extra werk. Alle bezoekers hebben al een polsbandje, dus controle is snel en makkelijk.

Wow, wat een mooie opkomst! En wat wordt er veel gedronken! 250 deelnemers dat is zo gaaf!!!

Vanaf 14:00 is het echt druk in het café. Even lekker door werken. Om 18:00 komen de eerste highs binnen, maar er is gewoon nog geen plek. Na even puzzelen komt het gelukkig wel goed. Veel hapjes worden besteld. De nacho’s gaan vlot. Smaakt ook heerlijk bij de pilsjes die inmiddels ook goed afname vinden.

De tijd vliegt voorbij. Giel kijkt me aan en zegt: “Is het al zo laat?” Het is al 22:00. Nog ruim anderhalf uur en dan weer die laatste ronde. Vele mensen binnen zijn er al vanaf vanmiddag, dus het is prima als het zo klaar is denk ik;)

We doen nog even een blokje meezingers en dansmuziek. André Hazes en ABBA. En dan is het opeens echt 0:00. Kijk, dit voelde aan als een lange mooie zaterdag. Ik moet alleen nog:

 • Ik moet nog een bericht sturen voor de tapage op 6 november voor Qwark
 • 11-11, ik heb ideeën
 • Quiz avond organiseren (zal ik muziek quiz doen?)
 • Moet nog Gouden Commies bestellen, oja en ook nog Laveloos.
 • Pff ben moe, ik wil naar bed. Maar nog even poetsen. En klaarzetten voor de eerste herfst zondag.

 

Zondag 3 oktober 2021

Ja daar is tie dan… een saaie rustige zondag. Dat is even anders dan vorige week. Maar maakt niet uit even poetsen hier en daar. Wat dingen aanpassen. Wat dingen bekijken voor onze nieuwe ideeën.

Zondag avond 23:00. Zo, dat was een mooi weekend. Moeten we vaker doen. Ik ga slapen. Maandag weer een nieuwe week.