Ziek!!

jan 5, 2023

Ziek!!

Nou het jaar begint lekker. Ik ben gewoon ziek. Ik lig te rillen van de kou in bed. En dan zweet ik weer alles bij elkaar. Lekker onder de dekens. Probeer ik veel te slapen, maar…..

Gelukkig is het nog vakantie tijd en helpen er genoeg nu beneden dat de gasten het niet in de gaten hebben dat ik ziekjes ben.

En stiekem zit ik dan achter m’n computer in bed toch wat dingen uit te type en uitwerken. Ik kan het niet laten. Het geeft ook geen rust als ik weet dat dit dan ook weer blijft liggen.

Carnaval klopt namelijk wel erg aan de deur. En er moet echt nog wel wat geregeld worden. Ook het personeelsbestand voor de komende periode is nog niet compleet. En ik weet daar zitten we allemaal als horeca mee. Maar ik geef niet op ik wil mijn groepje compleet hebben voor de carnaval eigenlijk.

Dus dat zit ik dan stiekem in m’n bedje te bedenken. Wat kan ik doen van uit hier. 1 voordeel ik wordt niet gebeld voor afspraken etc. Dus even door werken aan teksten zoals deze is dan wel fijn. Maar wat voel ik me dan eenzaam. Mis ik gewoon even koffiezetten voor de vaste gasten. De Bierquiz vanavond. Ik haat dat zo. Ik kan ook echt geen rust pakken. Ik denk de hele tijd zal ik dan vanavond wel even die quiz doen. Is wel leuk krijg ik wel energie van.

Kan niet heel de week ziek blijven. Het is maar een beetje verkoudheid kleine griep. Meer niet.

 

Ach ja, dat dus. Stik eigenwijs. Ben een slechte zieken.

 

Tot snel dus weer.