Zomer!

mei 2, 2022

Daar komt tie dan eindelijk aan… Het zomer seizoen. De Nostalgische kermis heeft een start gegeven aan ons terras seizoen. De eerste volle tafels zijn geweest. Dagen met rosé, zonneschijn en vele hapjes op de tafels.  Genieten met een grote G. En dat dan de komende 4 maanden, aub.

Maar vinden we nu het terrasseizoen echt het leukste?

Nee ik vind beide seizoenen altijd hun charmes hebben. Het terras is wat laagdrempeliger. Om met het gezin een terrasje te pakken is makkelijker dan een kroeg in te lopen. (blijkbaar). Dus zie je meer hele gezinnen. En blijkbaar vinden kinderen mij toch heel aardig. (of zijn het toch de koekjes) Heerlijk een beetje spelen en rennen over het terras. Iedereen laten genieten van hun vrije momenten.

Maar als we straks alle evenementen weer hebben gehad en de najaarskermis is voorbij vind ik het ook weer heel leuk om alle gasten binnen te ontvangen. Er ineens een feestje van te kunnen maken. Iedereen weer lekker te zien genieten. Want dat is wat ik mis op het terras. Dat je iedereen even ziet. Je loopt toch een beetje in een wijk op zo’n terras. Dus je kunt niet altijd iedereen zien, en dat is in het winterseizoen toch net anders. Lekker rond lopen in mijn café. Even met iedereen kletsen.

Maar nu eerst zomer, een zomer bomvol evenementen. Klein en groot. Meerdaags of 1 dagje. Door ons zelf georganiseerd, door de VHOM, of door een externe organisatie. Maar allemaal met de zelfde intenties de bezoekers van de binnenstad van Roosendaal elke keer weer te verassen met een mooie dag. Nu maar hopen dat we ook veel mooi weer gaan krijgen. En dat we jullie als vanouds kunnen laten genieten van onze heerlijk bieren, lekkere hapjes en vrolijke bediening. Onze nieuwe lunchkaart, en onze gevarieerde high.

En dat jullie ons dan laten genieten van jullie rust, mooie bestellingen en leuke reserveringen. Jullie mooie verhalen als we even de tijd hebben om te kletsen. Tot snel op ons terras. Woensdag tot en met maandag geopend van 10.00 tot 2.00. Vanaf nu ook gewoon de hele dag zon.

 

Team het Wapen