Zomer!

sep 15, 2020

Wat een tropische zomer hebben we achter ons liggen. En het is nog niet voorbij, want op het moment van schrijven, liggen er nog een paar hele mooie en warme dagen in het verschiet.

Ondanks Covid-19 hebben we ook een mooie zomer gehad. Met elkaar, met wapenliefde❤️ en jullie als gasten en vrienden van het Wapen proberen we ons zo goed mogelijk aan alle maatregelen te houden.

Locaal steunt losaal. Of steunt lokaal lokaal? Anyway, samen met Drankenhandel Van Dorst hebben we een mooie actie wat betreft Speciaal Bier. Besteed minimaal 30 euro aan speciaal bier bij van Dorst  en ontvang een voucher voor een gratis wapenmix bij een speciaalbier ij het Wapen! Deze locale actie loopt nog tot en met 30 september, dus maak er nog snel gebruik van! Meer info vind je hier.

 

 

 

 

We hebben eind augustus een geweldige kwis gehad. De bedoeling was dat dit de eerste Roosendaalse Terras Kwis editie zou zijn, maar mede door het weer hebben we dit naar binnen verplaatst. Zowel bij het Wapen als d’r Neffe werd in enthousiaste teams gestreden om die felbegeerde eerste plaats. Met het proeven van diverse drankjes en gerechtjes werden de zintuigen van de deelnemers geprikkeld. Tel daarbij op een hoop kennisvragen en het luisteren naar de vertaling van liedjes en je begrijpt dat dit een avond was vol ouderwetse Wapenleut!

“from your pingelepingelepingelepong, with us everything is pure, we still have figure, we are a piece of untouched nature” Deze vergeten we natuurlijk nooit meer!

Elke zondag van augustus hebben we de culinaire roodtrip gehad, waarbij het HapStapFestival dat normaal gesproken rond Pinksteren plaatsvindt, in afgeslankte vorm plaats kon vinden.

Superleuk was ook de opening van de D(t)uin bij d’r Neffe. Samen met de band Out of the Jukebox is een zeer geslaagde opening geworden. (leuk weetje….op 18 oktober staat deze band bij het Wapen, tijdens de Roospaspuntenopmaakmiddag!)

Tijdens de vakantie heeft ons brein niet stilgestaan en zijn er weer veel ideeën gekomen. Waaronder ook met nieuwe evenementen, geschikt om uit te voeren met inachtneming van de maatregelen rondom Covid-19.

Zo staan er al weer nieuwe kwissen gepland, proeverijen, de bier-en spijsroute komt er aan en natuurlijk ook 11-11. Dat is nog een groot vraagteken, maar hopelijk is hier snel duidelijkheid over.

En dan de decemberborrels! We kunnen deze niet vieren zoals we gewend zijn. Maar wat kan er dan wel? Denk aan een high, op maat, met collega’s. Denk aan de thuiswerkborreltas. Neem contact op om mogelijkheden te bespreken. Want die zijn er zeker!

Wist je ook dat je bij ons heerlijk (en snel) kunt lunchen in diverse settings? Dit kan met een wat grotere groep, eventueel in een eigen ruimte, in vergadervorm, met een paar collegae even snel in de lunchpauze (20 minuten, wel telefonisch reserveren), take away of voor (en evt bezorgd) bij het hele bedrijf (va €100,-)

Op naar nog meer mooie nazomerdagen vol Wapenliefde❤️