Zon!

apr 6, 2023

Eindelijk scheen de zon dan deze week. Zat ik heerlijk op het terrasje (aan de overkant) te overpeinzen waar ik m’n nieuwe blog over moest gaan schrijven. Ik had er een beetje keuze stress over.

Zomer

Evenementen

Nog meer bier

Personeel

Vaste gasten

Nu zit ik dus te type en weet ik het nog niet.

Maar,… als ik dan nu buiten kijk (het regent inmiddels al weer) smacht ik toch echt naar de zomer. De zon hoog in de lucht. Mooie aangeklede terrassen. Tafeltjes gevuld met hapjes planken, sjiek gevulde speciaal bier glazen. In allerlei kleuren bier op de tafels. Voor ieder wat wils in dan toch wel weer ons mooie dorpje.

Nieuw terras is deels besteld. Nieuwe tafels, een bankje, en wat nieuwe stoelen voor de wat oudere vaste gasten onder ons. Zo dat Rini gewoon zn stoel in en uit kan. Dat Tante Maai zich ook nog welkom voelt in en op ons terras. Jeannne en de koffie club nog een peukje en kopje koffie kunnen doen. Zodat dus iedereen blij is.

De nieuwe zomer bierkaart is ook bijna af. Jeroentje van Wifra is er hard mee bezig. Giel is de bestellingen al aan het doen. En ik ben alle bestelformulieren aan het aanpassen zodat we nooit iets te kort komen deze zomer. De specials van allerlei brouwerijen druppelen zelfs al binnen terwijl nog niet alle winterbieren op zijn.

Met vele evenementen voor de deur kan het terras seizoen eigenlijk wel beginnen. Ik hoorde in de wandelgangen dat er misschien wel eens een nieuw evenement kan zijn op 4 juni dus houd die datum even vrij in je agenda. Maar ook veel Wapen evenementen zullen je verrassen deze zomer. Want stil zitten kunnen we altijd nog. Deze zullen vaak in de trend van bier en genieten zijn. Maar daar zijn wij toch eigenlijk ook het beste in.

Ik heb gewoon zin om weer met volle bladen met een rood gezicht te rennen over het terras. Dus wanneer zien we jullie?